Preventieve behandeling

Ook als u geen lichamelijke klachten heeft kunt u terecht bij Carolien.

Voor een preventieve behandeling hoeft u geen specifieke klachten of aandoening te hebben. Guasha kan voor iedereen iets betekenen. Na een preventieve behandeling voelt u zich beter in uw vel. Door de behandeling verbetert de doorbloeding in lijf en leden, voelt uw lichaam soepeler en krijgt u meer energie. 

verbetering van de algehele gezondheid

Indien u de algehele gezondheid en hiermee de weerstand van het lichaam wilt verbeteren is regelmatig een preventieve behandeling aan te raden. 

ter voorkoming van klachten

Tijdens een preventieve behandeling voelt de therapeut met de steen waar blokkades zitten. Deze blokkades geven aan dat er in een later stadium klachten kunnen ontstaan. Door daar nu al aandacht aan te besteden kunnen deze klachten mogelijk voorkomen worden. 

voor of na een inspannende sportprestatie

Voorafgaand aan een inspannende sportprestatie zorgt een preventieve behandeling ervoor dat de spieren al vast wat losser worden, waardoor u betere resultaten kunt behalen bij uw sportprestatie.

Ook na afloop is een preventieve behandeling prettig. De verzuring van de spieren wordt door een behandeling sneller afgevoerd, waardoor er minder spierpijn optreedt.